SHOW ME THE MONEY – DeFi THRIVE

Du har nu tagit dig igenom vår INTRODUKTION först och nu även vår GUIDE till Passiva Inkomster 2.0.
Det innebär att du snart kan gå vidare till den delen som heter DeFi THRIVE.
Där kommer du hitta de DeFi projekt som vi anser är lämpliga att börja med.
Som sagt det finns extremt mycket information kring det här med staking, liquidity pools och yield farming om du börjar leta efter.
Men ju mer information man går igenom, desto mer förvirrande och komplicerat kan det verka.
Därför har vi valt att hålla ner på informationen och olika projekt, för att undvika att du ska drabbas av det som heter information overload!
Det handlar om totalt TVÅ OLIKA PROJEKT som vi själva använder oss av idag för att bygga på våra passiva inkomster.
Klart att vi blev väldigt inspirerade och motiverade när vi kom i direktkontakt med Kedric (Mr X) som byggt upp sin portfölj med version 2.0 av passiva inkomstkällor till så mycket som $3500 per dag, det är över $100 000 per månad. Nästan en miljon kronor varje månad.
Men en del av det som Mr X jobbar med kan också kännas lite svårt, lite komplicerat som sagt.
Därför har vi valt ut de här två olika koncepten som vi presenterar i DeFi THRIVE med väldigt stor omsorg. Det är Passiva Inkomster i version 2.0, men också koncept som vi vet är väldigt enkla att komma igång med.
Det behöver inte vara komplicerat för att det ska vara bra och framgångsrikt.
Vi vill ju att så många som möjligt ska ha möjligheten att kunna skaffa sig passiva inkomster med hjälp av den nya tekniken. Men vi vill ju inte krångla till det för dig, det ska vara enkelt i kombination med en bra lönsamhet!
Ja, vi jobbar själva med ytterligare några andra projekt inom detta område. Men projekt som är lite mer komplicerade och avancerade, som kräver en betydligt större tidigare erfarenhet från affärer på blockkedjan.
Som sagt, vi har valt ut just dessa två koncept med stor omsorg. Vi vill att det ska vara rimligt enkelt för dig att komma igång med dessa nya typer av passiva inkomster.

Det allra första konceptet som vi presenterar i DeFi THRIVE har vi nu också över ett års erfarenhet av.
Ett projekt som vi startade upp med i december 2021.
Kan nu ett år senare att det har varit en väldigt bra satsning, 2022 har varit ett riktigt segertåg ärligt talat tack vare detta briljanta koncept.
Följer du mina uppdateringar och nyhetsbrev så vet du att jag pratar om ett koncept som heter PLCULTIMA!

Det är projekt som hela tiden utvecklas och jag har personligen hjälpt många personer från alla delar av Sverige att komma med denna verksamhet.

Förstår att det är en del som tvekar när det pratas om kryptovaluta, blockkedjan, smarta kontrakt och appar som ska användas. För det finns en hel del teknikrädsla bland många människor. För sanningen är att det är avancerad teknik som gör det hela möjligt och allt funkar så bra som det gör.
Men det innebär inga problem för att kunna använda den här tekniken, för det är väldigt enkelt!
Vem som helst kan bevisligen använda den här tekniken för att skaffa sig en passiv inkomst, spelar ingen roll vem du är, hur gammal du är och vart du bor!
För vi vet ju att vi redan idag att vi är rätt många män/kvinnor i alla åldrar som har en passiv inkomst via våra Ultima Farm-appar. Det här är inga teknik-freaks, det är vanliga människor som använder sina smartphones för att utöka sina månadsinkomster. Vi har till och med några av våra svenska användare som blivit helt ekonomiska fria genom sin satsning inom PLCULTIMA!

 

Det här är bara några av alla de personer från Sverige som jobbar tillsammans med mig inom PLCULTIMA!


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Marianne, Östersund


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Micael, Stockholm


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Caroline, Göteborg


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Roger, Umeå


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Sanna, Åsa


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Stefan, Fårbo


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Mats, Grycksbo


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Carina, Kumla


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Micke, Sundsvall


– Jag har en passiv inkomst varje månad tack vare min Ultima Farm-app!
Per, Linköping

 

Hur coolt är inte det!
– Att kunna tjäna pengar varje månad med hjälp av en app!

Som du själv också kan se, det här är män och kvinnor i alla olika åldrar från alla delar av vårt avlånga land som är med och som det bevisligen fungerar alldeles utmärkt för!
Det spelar alltså ingen roll vem du är, hur gammal du är, vart du bor.
Du får via PLCULTIMA tillgång till en ”digital pengamaskin” som funkar överallt i hela världen!

Vi använder oss alltså av den allra senaste decentraliserade blockkedjetekniken för att bygga upp våra passiva inkomster. Det är några steg som man måste gå igenom för att komma i gång. Men här finns också hjälp att få hela vägen!
Det finns redan framtagna guider och videomaterial på svenska som gör det enkelt att komma i gång. Men behöver man hjälp och support längs vägen så har vi ett rutinerat team på plats som kan hjälpa dig med alla delar.

* Etablerat teknikföretag med över 6 års historik och global närvaro ligger bakom denna innovativa och väldigt smarta lösning.

* Över 1.5 miljoner användare över hela världen, vi är också några tusen här i Sverige som idag använder dessa appar för att tjäna pengar varje månad.

* Ett helt unikt koncept som bygger på förutbestämda villkor där du vet både när och hur mycket du får betalt varje månad.

* Ingen försäljning, ingen marknadsföring och inga fasta månadsavgifter eller något sådant!

* Egenutvecklad teknisk lösning som bygger på modern blockkedjeteknik och smarta kontrakt som ser till att du alltid får betalt i tid och helt automatiskt.

* Vill du jobba aktivt inom företaget (som jag gör) genom att rekommendera andra till det här konceptet så finns även världens bästa kompensationsplan.
Jag vet, nästan alla företag (och dess representanter) säger att de har den bästa kompensationsplanen. Vilket givetvis inte stämmer!
Jag har sett ett obegränsat antal olika kompensationsplaner under åren jag arbetat online, tro mig – inget kommer i närheten av det PLCULTIMA erbjuder!
Så om du tröttnat att jobba för ”fikapengar” som de flesta andra företag erbjuder sina affiliates, då har du nu hittat rätt!

Mer information om PLCULTIMA läser du i DeFi THRIVE-delen!

NU kan du ta dig vidare till informationen som du hittar i menyvalet DeFi THRIVE.
Det är nu som vi ska lyfta på locket och titta på några olika typer av Passiva Inkomster 2.0-möjligheter.

Låt oss få öppna dörrarna till en helt ny värld full av digitala inkomstmöjligheter daterat 2023!